اجاره ویلا گلستان فاضل آباد

(تعداد بازدید: 2563)   گلستان ,  علی آباد ,  نرسو  کد اقامتگاه: 2703018
شروع از  2500000 تومان

ویلا گلستان در روستای نرسو شهرستان علی آباد استان گلستان واقع شده است. ویلا با فاصله 34 کیلومتری از علی آباد واقع شده است. این سوئیت در زمینی به مساحت 5000 متر و زیربنای 150 متر در 2 طبقه بنا شده که ویلا طبقه اول حداکثر ظرفیت پذیرایی از 12 گردشگر را دارد.
این ویلا دارای ورودی و حیاط مشترک با واحد طبقه دوم می باشد. این سوئیت شامل اتاق پذیرایی (60 متر)، 1 اتاق خواب (12 متر) که بصورت تخت خواب و کف خواب بوده، 2 تراس (30 و 50 متر)، آشپزخانه با امکانات، سرویس بهداشتی و حمام اختصاصی می باشد. 
از نکات بارز این سوئیت داشتن زمین بازی بسکتبال در حیاط و تراس بزرگ با چشم اندازی بی نظیر به جنگل و کوهستان می باشد. 
روستای ییلاقی و کوهستانی نرسو شهرستان علی آباد کتول به دلیل آب و هوای بسیار مطبوع و معتدل در تابستان و دارا بودن جنگل هایی از انواع درختان و چشمه بسیار زلال با آبی گوارا هر ساله پذیرای گردشگران زیادی می باشد. از جاذبه های تفریحی و طبیعی اطراف این ویلا می توان به پارک جنگلی قرق (40 دقیقه)، آبشار کبودوال (55 دقیقه)، جاده ناهارخوران گرگان (1 ساعت و 10 دقیقه) اشاره کرد.

اگر قصد رزرو اقامتگاه را دارید حتما اینجا را مطالعه بفرمایید.
درخواست رایگان رزرو
تضمین بهترین قیمت
رزرو آنلاین اقامتگاه
تاریخ ورود و خروج
2500000 تومان
تاریخ ورود و خروج


  • تعداد بزرگسال
  • تعداد خردسال

خدمات رزرو شده شما:

رزرو ویلا گلستان فاضل آباد

  • تعداد بزرگسال
    + -
  • تعداد خردسال
    + -
خدمات مورد نظر خود را انتخاب کنید
حداکثر ظرفیت 12 نفر

ویلا 150 شامل اتاق پذیرایی (مبلمان، میز غذاخوری، تلویزیون، جاروبرقی و اتو)، 1 اتاق خواب (1 تخت دبل و 10 سرویس کف خواب)،تراس، آشپزخانه با امکانات آشپزی (یخچال، ماشین لباسشویی، اجاق گاز، سینک ظرفشویی، ظروف غذاخوری و خوراک پزی)، سیستم گرمایشی بخاری گازی و شومینه هیزمی، سیستم سرمایشی کولر اسپلیت، سرویس بهداشتی ایرانی- فرنگی و حمام اختصاصی.

توضیحات و تقویم قیمتی
خدمات رزرو شده شما :

مبلغ قابل پرداخت




نکات مربوط به رزرو ویلا گلستان فاضل آباد:



موارد مشابه





امتیاز کاربران

میانگین امتیاز کاربران

از مجموع 1 رائ داده شده

معماری و منظره:5 از 5

ارزش خرید نسبت به قیمت:4 از 5

وضعیت نظافت:3 از 5
از 5

سرویس دهی و رفتار پرسنل:4 از 5



دیدگاه کاربران

دیدگاه کاربران
1 دیدگاه ثبت شده است

نیکنام (رزرو کننده) اقامت در فروردین 1403 22 فروردین 1403
یک منظره زیبا با تراس قشنگی داشت به نسبت وسایلش هم کامل بود
معماری و منظره:5 از 5

ارزش خرید نسبت به قیمت:4 از 5

وضعیت نظافت:3 از 5
از 5

سرویس دهی و رفتار پرسنل:4 از 5





ارسال نظر و امتیاز

ثبت نظر









با ثبت نظر خود، به مسافران آتی این اقامتگاه جهت ارزیابی کمک کنید